Osuttiin tänään aamulenkillä ihan vahingossa mätsäripaikalle, ja ystävälliset järjestäjät antoivat ilmoittautua kun lupasin tuoda sitten myöhemmin rokotustodistuksen näytille. Jostain kumman syystä minulta jopa löytyi tasaraha ilmoittautumismaksua varten taskunpohjalta. Sattui kyllä tosi sopivasti, kun Poppi on ilmoitettu kahden viikon päästä erkkariin enkä ole sen kanssa juuri viime aikoina mätsäreissä käynyt. Poppia niin suunnattomasti vetävät puoleensa toisten koirien hajut tuollaisissa tapahtumissa, että sen kanssa pitää harjoitella ihan vaan nätisti olemista ja odottelua sekä kehässä sitä ettei mennä kuono maata viistäen.

Tänään taisimme onnistua ihan kohtuu hyvin myös muussa esiintymisessä, sillä Poppi oli isojen rotukoirien punaisten nauhojen toinen kaikkiaan neljästäkymmenestä koirasta. Poppi ei vielä koskaan olekaan sijoittunut mätsärissä, jossa yleensä arvostellaan enemmän esittämistä ja yleisvaikutelmaa kuin itse koiran ulkonäköä. Rauhoittumisharjoituskin ennen kehään menoa sujui hienosti, ehkäpä siinä olikin meidän menestyksen salaisuus. Palkinnoksi Poppi sai possunkorvan, kilon ruokaa ja pantaan kiinnitettävän vilkkuvalon. Kohta mennään ulos kokeilemaan, miten vilkku toimii ;) .

Tämänpäiväisestä mätsäristä ei kuvia ole, mutta tässä kuva elokuun alkupuolella pidetystä Pelastetaan koirat ry:n varjo match showsta, jossa siis ei sen kummemmin pärjätty.
835300.jpg